Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه دسامبر ۲۰۲۰، به ترتیب به قطر، امارات متحده عربی، کره جنوبی، چین و استرالیا تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به تایلند، سنگاپور، هنگ‌کنگ و رومانی تعلق دارد.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، سرعت اینترنت از مواردی است که همواره برای کاربران دغدغه بوده و یکی از فاکتور‌های کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعات وب‌سایت Speedtest که شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشور‌ها بررسی می‌کند، تا ماه اکتبر ۲۰۲۰، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۹.۱۸ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۱.۶۳ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۳۸ میلی‌ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۸۷.۸۴ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۴۷.۱۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۱ میلی‌ثانیه بود.
در حال حاضر و طبق آخرین آمار، تا ماه دسامبر سال ۲۰۲۰، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۴۷.۲۰ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۶۷ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۳۶ میلی‌ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۹۶.۴۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۵۲.۳۱ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۱ میلی‌ثانیه بود.
رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه دسامبر ۲۰۲۰، به ترتیب به قطر (۱۷۸.۰۱ مگابیت‌برثانیه)، امارات متحده عربی (۱۷۷.۵۲ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۶۹.۰۳ مگابیت‌برثانیه)، چین (۱۵۵.۸۹ مگابیت‌برثانیه) و استرالیا (۱۱۲.۶۸ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به تایلند (۳۰۸.۳۵ مگابیت‌برثانیه)، سنگاپور (۲۴۵.۳۱ مگابیت‌برثانیه)، هنگ‌کنگ (۲۲۶.۸۰ مگابیت‌برثانیه)، رومانی (۱۹۰.۶۰ مگابیت‌برثانیه) و سوئیس (۱۸۸.۸۸ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.
در حال حاضر متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۵.۳۰ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۱.۳۹ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۸۸ از میان ۱۳۹ کشور رسانده است. این در حالی است که در ماه اکتبر ۲۰۲۰، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران، ۲۶.۹۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۱.۶۳ مگابیت‌برثانیه بود.
همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از نیکاراگوئه و گواتمالا کندتر و از گینه نو و روآندا سریع‌تر است.
در حال حاضر در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۸.۳۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۱.۱۳ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۱۳۶ می‌رساند. در حوزه اینترنت ثابت در ما اکتبر ۲۰۲۰، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۹.۰۸ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۱.۳۵ مگابیت‌برثانیه بود.
همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از اوکراین و مالزی کندتر و از کنیا و روسیه سریع‌تر است. برچسب ها: اینترنت موبایل

منبع: خرداد

کلیدواژه: اینترنت موبایل مگابیت برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود مگابیت برثانیه و متوسط سرعت آپلود سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت آپلود اینترنت موبایل متوسط جهانی سرعت دانلود حوزه اینترنت ثابت اینترنت موبایل متوسط سرعت دانلود میلی ثانیه حال حاضر تا ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۶۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)

عصر ایران _ دو سیل ویرانگر در حدود دو ماه بلوچستان را به زیر آب برد. حالا در بعضی مناطق آب یا قطع است یا بو می‌دهد. بعضی روستاها کاملا در زیر گل دفن شده‌اند. آسمان ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر در 50 سال گذشته تا این حد نباریده بود.

گزارش را اینجا ببینید

 

مردم در سیل گرفتار شدند و امداد وجود نداشت پس خودشان دست به کار شدند و به داد هم رسیدند. جاده‌ها بیشترین آسیب را دیده‌اند. گفته شده راه‌ها تا 70 درصد تخریب شده‌اند. به همین دلیل ممکن است هنوز خبری از وضعیت مردم بسیاری روستاها منتشر نشده باشد.

گفته شده بیش از 10 نفر کشته شده‌اند اما احتمالا این آمار دقیق نیست. بسیاری از مردم جنوب بلوچستان فقیرند و حالا خانه و لوازم زندگی و محصولات کشاورزی خود را هم از دست دادند. با توجه به محرومیت منطقه معلوم نیست این خسارات کی جبران شود. این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تصاویری از وقوع سیل و بارندگی شدید در کرمان (فیلم) نجات ۱۸ نفر گرفتار در سیل روستای شادکام بافق (فیلم) درخواست تلخ کودکان سیل زده برای داشتن دمپایی (فیلم)

دیگر خبرها

  • وضعیت میدان جنگ در اوکراین بدتر می‌شود
  • فرمانده نیروهای مسلح اوکراین: وضعیت میدان نبرد بدتر می‌شود
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک